Håll dina katter glada och underhållna med Hauspanther Toys

Allegra och Ruby var mycket extatiska när en låda från vår Pal Kate på Hauspanther anlände till posten förra veckan. Hauspanther Toys rankas konsekvent bland sina favoriter, och de var angelägna om att sätta några av Kates senaste skapelser på testet.

Allegra är delvis i splats (i mitten av fotot ovan). Dessa färgglada leksaker är gjorda av oregelbundet skurna 100% merinoullfiltstycken. Allegra älskar att ta tag i dem och kasta dem i luften, och mamma älskar de vackra färgerna (Kate känner oss väl och valde de blandade bärfärgerna för oss.)

Båda älskar Jingle Jax (höger front.) De är skapade för att simulera långa ben buggar, och de har en klocka fäst för extra kattöverklagande. De studsar i galen riktning när flickorna kastar dem i luften. Jag tillåter normalt inte flickorna att leka med leksaker med bifogade klockor, men dessa är så välgjorda, jag är inte orolig för att klockan kommer loss.

Ruby blir galen för de lämpligt namngivna skinnorna. Dessa små kartongleksaker stiger oberoende när du rullar eller kastar dem i luften. Ruby slog och hoppade högt upp i luften så snart hon upptäckte dem. Tyvärr har jag inte kunnat fånga hennes överflöd på kameran, hon är bara för snabb för mig!

Allegra är delvis i de två valentinsens katthjärtor Kate omsluten med sitt paket (bild nedan) och har bär dem runt huset. Den ena säger “Nip Trip”, den andra “Ura Tiger.”

Båda njuter av de flygande tefaten (mitten nedan.) De är gjorda med filt och kartong. De är oerhört lätta och flyger oberoende när du kastar dem i luften, vilket drev Allegra absolut bonkers. Ruby verkar vilja slå och jaga dem på golvet.

Liksom alla Hauspanthers produkter är dessa leksaker mycket välgjorda, säkra för din katt och vackra att titta på. Vad mycket mer kan du och dina katter vill ha från en leksak?

För mycket mer information och för att köpa, vänligen kolla in Hafanther Shop.

FTC -avslöjande: Vi fick dessa leksaker från Hauspanther utan kostnad. Att ta emot de gratis leksakerna påverkade inte vår recension. Recensioner på den medvetna katten kommer alltid att återspegla min opartiska och uppriktiga åsikt, eller, i förekommande fall, Allegra och Rubys uppriktiga och opartiska åsikt.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Granskning: HAUSHANTHER Collection Toys

Granskning: Miljövänliga kartongkattleksaker från Havanther

Introduktion av den nya Hauspanther -samlingen av Primetime Petz

«Vaccintitrar: ett alternativ till över-vaccinatera din katt
Giveaway: Original Catpods Multi-Purpose Scratching Pod »

7 kommentarer till Håll dina katter glada och underhållna med Havanther Toys

Victoria Goins säger:

17 januari 2018 kl 12:16

Hur får du en katt att leka med leksaker som det. Lucy verkar inte intresserad av mycket av någonting. Hon kommer att leka med fjäderstavar och grejer med mig men det är riktigt avskräckande eftersom hon är en mycket individuell jägare. Hon kommer att njuta av i 5-15 minuter innan hon går efter något mycket om tiden.

Svar

Ingrid säger:

17 januari 2018 kl 13:03

Se om någon av idéerna i det här inlägget hjälper, Victoria:

Svar

Sue Brandes säger:

10 februari 2015 kl 19:05

De ser riktigt trevliga ut.

Svar

Marilia säger:

10 februari 2015 kl 13:10

Wow! Fantastisk leksaker!

Svar

Slumpmässiga kattdjur säger:

10 februari 2015 klockan 11:44

Vi undrar vad materialet som håller dem ihop är gjord av … vi har haft leksaker här som använder ett elastiskt material och vissa katter (Tim & daiq) har en tendens att tugga på dessa … ..

Svar

Ingrid säger:

10 februari 2015 kl 17:06

Det är en mycket tjock, stark elastisk som är knuten säkert. Om du har en katt som tenderar att tugga den typen av material, är det kanske inte ett bra val.

Svar

Sommaren säger:

10 februari 2015 kl. 13:13

Dessa leksaker ser ut som massor av kul!

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post