Sweet Senior Chihuahua söker Forever Home – Adopted

Sweet Senior Chihuahua söker för evigt hem – adopterad

Senast uppdaterad den 29 december 2017 av valpläckor 6 kommentarer
Sweet Senior Chihuahua söker för evigt hemma

Om du försöker hitta en lättsam följeslagare är Nena flickan för dig. Hon är väldigt kärleksfull, utgående och kärleksfull. Hon är lätt att ta hand om och vill bara spendera tid med sin vårdgivare. Hon främjas för närvarande i sydöstra Michigan av en ny koppel i livet.

Nenas tidigare ägare släpper henne från en veterinärskontor för att läggas ner, men en ny koppel på livräddningen gick in och söker nu ett evigt hem för denna fängslande tjej.

Nena tycker att mage gnuggar är det bästa i världen. Hon älskar att spela hämtning och kommer omedelbart att rulla över efter att ha hämtat för att bli belönad med en mage gnugga för sitt bra jobb. Hon är välskött i huset, pottenutbildad och kommer överens med andra hundar och katter.

Denna lilla Chihuahua beräknas vara mellan 10-14 år gammal och väger 13 kilo. Hon är lite överviktig och är för närvarande på en strikt diet och träningsprogram för att få henne tillbaka till en sund vikt.

Om du försöker hitta en avslappnad följeslagare kontakta Anewleashonlife@hotmail.com för en ansökan om Nena. Kolla in en ny koppel i livet för att se mycket mer av deras adoptibla familjens husdjur eller hjälpa dem genom att dela denna charmiga tjej.

Nena söker mage gnuggar och kuddar

Tisdagens Tails Blog Hop är värd av Dogs N Pawz och Talking Dogs. Det här är blogghoppet som har husdjur. Hitta ett husdjur i ditt lokala djurskydd eller räddning och gå med oss!

Rekommenderad läsning:

Sweet Cattle Pet Dog hittade henne för alltid hem – adopterad

Adopt Ella – Gentle Collie Mix – Adopted!

Adopt Flash the Friendly Young Shepherd Mix – adopterad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post