Intergum: Sponsrad av Groomers Helper

av personalen
1 mars 2019
Intergroom är ett världsomspännande vårdeseminarium som hålls årligen vid Meadowlands Expo Center, liksom i år det tar plats 11–14 april. Det är ett härligt, elegant, rött mattan till skillnad från någon typ av andra grooming expo.

Vi är extatiska för att avslöja att Groomers Helper är 2019 Naming Sponsor! Vi vill tacka dem för deras fortsatta stöd och engagemang i skötselindustrin. Groomers Helper är en säkerhet och positioneringssystem som nu används av de bästa expert groomers i skönhetspolar runt om i världen.

I år använder intergroom 53 olika akademiska seminarier, inklusive 5 ackrediteringskurser. Ge din Bather de verktyg som de kräver att vara det allra bästa de kan vara genom att gå till Brusher Bather Certificate -programmet, undervisat av Teri DiMarino. Detta allra första steg sätter vanligtvis tonen för hela skötselprocessen. Under åren har denna klass visat sig vara det mest framträdande seminariet inom skötselindustrin.

Tillåt Corina Stammworthy, molekylärbiolog, att certifiera dig i lämpliga skönhetssalarens sanitetsmetoder som används i labbet som hon har införlivat i sin rutinmässiga praxis, i sin certifikatklass för skönhetssalong. Denna klass kommer att täcka exakt hur du kan desinficera vad som helst i din skönhetssalong med både kemiska och mekaniska metoder, utöver en introduktion av de typiska patogenerna som orsakar problem i branschen.
Annonser

Genom att minimera vårt interaktionsspråk och upptäcka att avkoda hundens sociala språk på ett systematiskt såväl som numeriskt sätt, kommer Khris Berry att visa oss exakt hur vi ska förstå våra hundpartners på universell nivå. Rosetta Bone: Decoding Canine Social Dynamics, är en fyra -timmars klass som kommer att leda dig till en mycket bättre förståelse av språket för socialt beteende i Canine, exakt hur det förknippas med dig som husdjursprofessionell, liksom exakt hur du tillämpar Det för att länka mycket djupare och interagera mycket tydligare med hundarna runt dig.

Som Pet Care Professional vill du vara utrustad med färdigheterna för att hantera medicinska nödsituationer som utvecklas medan ett husdjur är i din vård. Oavsett om ett husdjur blir sjukt, skadat eller behöver hjälpa till i en katastrof, kommer Jill Pipino att visa dig exakt hur du ska svara i Barkleigh Pet -experten mycket första hjälpen/HLR -ackrediteringskurs. Detta speciella program är anpassade för experter på husdjursvård såväl som du kommer att upptäcka exakt hur du ska svara på nödsituationer som är säker på din bransch.

Intergroom kommer att inneha marknadsexperter från mycket mer än tio länder i år, inklusive Malaysia, Brasilien samt Japan. För mycket mer information om årets Expo eller för att registrera dig för alla typer av dessa seminarier, se Intergroom.com.

Total

58

Andel

58

0

0

0

0

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Viktiga nyheter för familjens husdjur som använder Sentinel, Interceptor, Program, ClomicalM eller DeramaxxViktiga nyheter för familjens husdjur som använder Sentinel, Interceptor, Program, ClomicalM eller Deramaxx

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore11 Novartis har nyligen tillfälligt stoppat produktionen av följande produkter: Sentinel, Interceptor, Program, ClomicalM och Deramaxx. Med tanke på att