Var min valentin

av Dawn Iboy
5 mars 2014
Med alla hjärtans dag precis runt hörnet kanske du vill göra ett uttalande eller skicka en speciell tanke till någon på ett tydligt sätt. Jag vet bara det som hjälper dig att få ditt budskap på ett sätt som kommer att göra ett långvarigt intryck på dem som ser det. Ja, du gissade det – luftborstning bäst på ditt husdjurs kappa.

Här är några av de artiklar du behöver för detta kortsiktiga projekt: (Fig. 1) En liten luftkompressor med luftbrushpistol (som de som används för nagelkonst eller kakedekorering), några Dr. Ph. Martins India-bläck, Alkohol för att utspäda bläcket och hjälpa det att torka snabbt när det sprayas på hunden, Q-tips och små rör för att överföra bläcket till luftbrushpistolen. En stor skissplatta är också till hjälp, eftersom du kan använda den för att öva på att få känslan av din luftborste och öva din design innan du lägger den på hunden (Fig. 2).

Jag ska visa dig hur jag sätter en design för min mamma på Brook, min konventionella pudel, med denna demonstration. Brook har cirka två tum kappa, så det måste vara korrekt beredd att hålla designen. Ju längre pälsen, desto mer utmanande är det att hålla en omfattande design på grund av rörelsen av pälsen när hunden rör sig. Du vill börja med en ren, preumed päl.

För att sätta håret på plats använde jag ett bra fast grepp eller frysning av hårspray och sprayade flera lätta lager på området på hunden där jag ska placera min design (Fig. 3). Detta kommer att ställa in en hård yta och undvika att pälsen blåser när jag airbrush designen. Det kommer också att förhindra att det förvrängs när hundens rörelser.
Annonser

Efter en övningskörning på papper är jag redo att överföra designen till hunden. Jag har mitt bläck förblandat med att gnugga alkohol, ungefär en del bläck till tre delar alkohol. Alkoholen hjälper bläcket att torka så snart det träffar pälsen. Med hjälp av rören för att fylla koppen på toppen av min airbrush-pistol (fig. 4) kommer jag att börja min kortvariga design. Jag började med mitthjärta och lämnade en öppning för det sammankopplade hjärtat att överlappa varandra (fig. 5). Därefter luftborste jag i vingarna (fig. 6). Med den här delen är nästa steg att lägga till fjädrarna till vingarna (fig. 7) och sedan tillsätt lite skuggning innan du rengör luftbrushpistolen och fortsätter med en ny färg.

För att rengöra pistolen tömmer jag överskottet, lägger rak alkohol i den och sprayar den igenom. Jag använder bomullspinnar för att se till att jag har fått allt från nålen inuti. Testa alltid din luftbrush bort från hunden när du byter färger för att undvika en “oops” om all den tidigare färgen inte är ute (fig. 8). Gå nu tillbaka och fyll i hjärtan med rött. När det var klart bytte jag tillbaka till svart bläck och lade till några mycket mer detaljer. AirBrush tillåter finare detaljer än du kan få med många blåspenser.

Jag har glädjat mig för att dela denna design med dig. Det var enkelt och tog bara cirka 15 minuter att slutföra. Det kommer att pågå några dagar, och Brook kommer då att behöva tvättas ut, eftersom det kommer att se lite förvrängd och smetad i hennes långa kappa. På en kort kappa kommer den att hålla mycket längre.

För förslag och kreativa leveranser, kolla in mig på www.queenofcolor.com.

Gör världen mycket mer färgstark, man hundar åt gången … “

Drottning av färg

Total

2

Andel

2

0

0

0

0

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Anaplasmosis in AnimalsAnaplasmosis in Animals

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore3 Anaplasmosis är en fästburen bakteriell infektion som vanligtvis bärs av hjortfästingar och överförs till hundar genom fästingbett. Kliniska tecken