April är National Heartworm Understanding Month

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore5

Förstod du att April är National Heartworm Month? Organisationer som American Heartworm Society vill hjälpa till att informera husdjursägare om betydelsen av att skydda djur mot dessa potentiellt dödliga parasiter – särskilt för att hjärtmasksjukdom är extremt förhindrande med användning av mediciner som Heartgard Plus, Revolution, samt Sentinel. Vanligtvis kommer husdjursägare att fråga varför förebyggande av hjärtmask är så viktigt. Upplevelsen med punkter är bland de viktigaste orsakerna till att ge ditt husdjur en månatlig hjärtmask förebyggande:

– Hjärtmasksjukdom kan förhindras.

– Hjärtmasksjukdom har dokumenterats i alla 50 specificerar under hela året.

– Hjärtmaskinfektion kan orsaka olika grader av hjärta såväl som lungpatologi hos såväl hundar som katter.

– Denna sjukdom kan resultera i olika symtom från träningsintolerans, hosta, möjlig hjärtsvikt, kräkningar, slöhet, bukavstånd, samt ibland oväntad död.

Det är av dessa skäl såväl som mycket mer att American Veterinary Heartworm Society föreslår året runt hjärtmask förebyggande medicinering för såväl hundar som katter. En av mina föredragna månatliga hjärtmaskförebyggande är Heartgard Plus, som inte bara undviker hjärtmaskar, men undviker såväl som att hantera tarmmaskar också. Även om denna husdjursmedicinering erbjuds på 1-800-PETMES, behöver den ett recept från din veterinär på grund av blodtestningen, vilket är att garantera att ditt husdjur inte redan har hjärtmaskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post