Underbara katt täcke för att gynna Siamese Feline Rescue

Det fanns en hel del leverantörer såväl som räddningsgrupper på National Funding Feline Show förra helgen, liksom det fanns en hel del underbara katter, liksom katt Saker, att titta på, men ingenting fångade mitt öga mer än denna underbara täcke.

Siamese Feline Rescue Center skapad av en volontär för Siamese Feline Rescue Center och är en stor queen size -täcke med siamesiska katter. Allt material är bomull såväl som täcken har en ullbatting för värme och andningsförmåga. Den övre var maskinen bitad såväl som hand applicerad. All täcknings sömmar är med maskin. Gränserna är en flerfärgad bomullsbatik som kommer att gå med nästan alla typer av inredning. Täcken på gränsen har en rad katter med möss som spelar ovanför såväl som under dem. Stödmaterialet har nakna vinterträd med snö som faller i bakgrunden. Det finns en siamesisk katt i varje träd.

Det är troligtvis en fantastisk sak som denna täcke inte var till salu, eftersom jag helt föll in som det. Täcken är utslagen för att samla in pengar för Siamese Feline Rescue Center, liksom du också, kan gå in för att få en möjlighet att vinna denna underbara täcke. Ingångar kommer att accepteras fram till 5 maj 2012. Du kan köpa lotterbiljetter online. För mer information om täcken, såväl som exakt hur du går in i ritningen, gå till webbplatsen Siamese Feline Rescue Center.

Jag kan bara fotografera den här täcken på min säng, med solen som belyser den fantastiska designen, liksom Allegra samt Ruby lugnt tupplur på den … en kvinna kan drömma, kan hon inte?

Inslagskung

«NVR Miss: The Perfect Lit Box
Produktutvärdering samt Giveaway: miljövänliga kattleksaker från ModernCat Studio »

16 kommentarer till underbara katt täcke för att gynna siamesisk katträddning

Peg säger:

31 mars 2012 kl 12:55

Jag är med Caren – jag var alla beredd att köpa många biljetter men sedan jag flyttade från Maryland till Oregon kan jag inte. Phooey! Det är en helt underbar täcke. Så jag hoppas att du vinner det, Ingrid, för att ge Allegra och Ruby ett speciellt tupplur.

Svar

Ingrid säger:

31 mars 2012 kl 13:51

Ledsen för det, peg! Om jag inte vinner kommer jag att arbeta med att försöka upptäcka någon som kan göra detta täcke för mig!

Svar

Debbie säger:

15 maj 2015 kl 17:14

Detta är en underbar täcke n för en stor sak. Min vera är en del siamese och är säker på att det är extremt stämma.

Svar

Theia säger:

28 februari 2012 kl 12:23

Jag såg denna täcke på Hampton Quilt Show! Jag är helt säker på att jag gick in på också. Så trevligt, jag skulle verkligen vilja förstå var du fick mönstren för kattapplikationerna

Svar

Ingrid säger:

28 februari 2012 kl 06:29

Är inte det här täcket underbart, Theia? Jag har föreställt det att hänga på min sovrumsvägg sedan jag först såg den …?

Svar

Pat säger:

31 mars 2012 kl 1:54

Du kan få mönstret för täcken såväl som Feline Applique i Cottonseed Glory Quilt Store i Annapolis MD. Mönstret kallas dessa darn -katter. De erbjuder också det som en uppsättning med allt material för täcken såväl som katterna (även om kattmaterialet är annorlunda än på den här. Gränserna ingår inte.

Svar

Ingrid säger:

31 mars 2012 kl 05:29

Tack för att du meddelade mig, Pat!

Svar

Marilia säger:

20 september 2011 kl 14:25

Jag gillar täcken … =)

Svar

Connie säger:

20 september 2011 kl. 11:50

Kanske kanske de vill tänka på att sälja dem. För att jag så extremt vill ha det också .. Få en rolig bit quiltgrupp tillsammans för att göra täcken för oss skulle vara att vinna vinn, eller hur?

Svar

Ingrid säger:

20 september 2011 kl 12:45

Connie, jag tror att det här är en unik bit. Jag kan inte ens föreställa mig exakt hur lång tid det måste ha tagit för att göra detta. Men jag är allt för den quiltningskretsen du föreslår!

Svar

Rita Dean säger:

20 september 2011 kl. 11:20

Jag är en quilter såväl som en katt adopter och har ett Seal Point -kors med namnet Wilson. Denna täcke är helt underbar !! DET. MÅSTE. VARA. MINA!!!

Svar

Ingrid säger:

20 september 2011 kl 12:44

Det verkar säkert som om täcken var avsedd för dig, Rita – mycket tur!

Svar

Caren Gittleman säger:

20 september 2011 klockan 8:52

Ohhhhhhhhhhhh nooooo !! Jag kollade just reglerna såväl som det bara finns specifika specifikationer som är berättigade att gå in på såväl som Michigan är inte en av dem?

Svar

Ingrid säger:

20 september 2011 kl 12:44

Å nej, jag är ledsen, Caren. Kanske om du kommer i kontakt med dem, finns det en annan metod som du kan citera på den? Det är fantastiskt, eller hur?

Svar

Caren Gittleman säger:

20 september 2011 kl 13:44

Jag skulle hellre se dig vinna det?

Den har din färgpall. ?

Jag är säker på att det skulle vara fantastiskt i ditt hem!

Svar

Caren Gittleman säger:

20 september 2011 kl. 08.49

Det här är helt fantastiskt! Vilken underbar sak! Detaljen i den sista bilden är bara fantastisk. efter att ha varit djupt inkluderat i konst ocksånull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post