De väsentliga sakerna du kräver att förstå om fotboll

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore4

Är du beredd på lite äkta fotboll? Fotboll före säsongen är tråkig, på grund av det spelar ingen roll om ditt lag vinner eller förlorar, så jag är extremt nöjd och nöjd med att den rutinmässiga fotbollssäsongen börjar. I situationen kan du inte säga av mitt kläder, mitt föredragna team är Miami Dolphins. Mitt team har avstått från att göra sitt finaste under de senaste åren, men jag hoppas att detta kommer att bli året Dolphins vinner Superbowl! Eftersom ditt föredragna team inte alltid kan klara sig är det viktigt att upptäcka stort idrottsskap.

Först fokusera noggrant på spelet så att du inte oavsiktligt boo när ditt team klarar sig bra eller applåderar när de verkligen gjorde det dåligt. Om du lika bra är hektisk talande eller äter snacks, kan du missa ett viktigt spel! Det är bra att vinka din tass i luften under intressanta spel, liksom du till och med kan bära en enorm skumfinger.

Ibland kan det verka som att domaren ringde ett dåligt samtal; När allt kommer omkring gör alla misstag. Det är acceptabelt att titta på i vantro, men kasta aldrig saker på fältet eller på din TV.

När ditt lag vinner föreslår jag att du gör en nöjd dans såväl som att jubla vilt. Det är extremt idrottsman att berätta fans om det andra laget “Bättre tur nästa gång!” efter att de tappar. Förutom om ditt eget team inträffar, behöver du inte le om det. Jag önskar att allas lag är stor tur (såvida de inte spelar mot delfinerna.)

Daisy den lockiga katten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post