Jackson Galaxy lanserar Cat Pawsitive Class 2017

Jackson Galaxy har varit på uppdrag att förbättra katternas liv under större delen av hans liv. Tack vare sin show min katt från helvetet lär kattvaktare runt om i världen av de utmanande fall han hanterar på showen. Men Jackson vill inte bara förändra huskatternas liv, han vill göra livet bättre för alla katter, varför han bildade Jackson Galaxy Foundation 2014. Stiftelsen är förverkligandet av Jacksons långvariga dröm att förbättra Liv av djur i riskzonen och hjälper de människor som bryr sig om dem.

Från och med den 2 februari kommer Jackson Galaxy Foundation att samarbeta med djurskydd över hela USA för att genomföra det andra året av Cat Pawsitive, ett positivt utbildningsprogram för förstärkning som är utformat för att öka CAT -adoptionsgraden.

Jackson utvecklade Cat Pawsitive med ett team av djurbeteendeexperter. Höjdpunkter i programmet inkluderar:

• Förbättra Cat “Antagbarhet”
• berikande dagliga liv för katter i skyddsrum
• Att bygga kattens sociala färdigheter, särskilt för blyga eller rädda katter
• Främja den mänskliga kattbindningen
• Undervisning och stärkande djurskyddspersonal och frivilliga

Fyra kattens beteendeexperter (Miranda K. Workman, Samantha Bell Digenova, Lisa Stemcosky och Sara Russell) handplockades av JGF för att leda det andra året av detta program i nio skyddsrum i hela landet, allt från små privata skyddsrum med begränsad tillförsel till stora kommunala anläggningar med öppen admission. Skyddarna kommer var och en att delta i veckovis utbildningar med experterna och kommer att ha direkt tillgång till teamet för samråd under hela fyra månaders programmet. De nio deltagande skyddsrummen är:

• Acct Philly (Animal Care & Control Team of Philadelphia, Philadelphia, PA)
• Animal Pals (Pittsburgh, PA)
• Baltimore County Animal Services (Baldwin, MD)
• Cat Depot (Sarasota, FL)
• Charleston Animal Society (North Charleston, SC)
• San Francisco Animal Care & Control (San Francisco, CA)
• Seattle Area Feline Rescue (Shoreline, WA)
• Kansas City Pet Project (Kansas City, MO)
• PAWS (Philadelphia Animal Welfare Society, Philadelphia, PA)

“The Maiden Voyage of Cat Pawsitive förra året var en betydande framgång, som lockar mig och motiverar mig att utöka räckvidden för detta program,” säger Jackson. “I år, med de stjärniga deltagarna som vi har tagit med ombord, är jag pawsitive att Cat Pawsitive -tekniker och meddelanden kommer att nå en större mänsklig publik och ännu viktigare, en större kattpublik.” säger Galaxy. Jackson förklarar att Cat Pawsitive handlar om medvetenhet, anrikning, innovation och ökad adoptionsplacering på gräsrotsnivå. “Jag vet att det arbete som gjorts under detta program kommer att ha en krusningseffekt och hjälpa så många katter i nöd och människorna som bryr sig om dem.”

Katter som utsätts för belöningsbaserade träningsmetoder får förtroende och erfarenhet minskad stress genom sina träningspass, vilket hjälper dem att bygga kontakter med personal, frivilliga och potentiella adoptörer. Cat Pawsitive kan hjälpa en blyg katt att lära sig att känna sig bekväm att komma framför hennes bur för att träffa en adopter. En feisty katt lär sig att spela trevligt, och en utgående kattunge lär sig att ge en förtjusande “hög fem” till sina besökare för att försegla en adoptionsavtal.

Jackson kommer att dela höjdpunkterna i programmet på Jackson Galaxy Foundation Facebook, Twitter och Instagram -sidor. De som vill sponsra Cat Pawsitive-programmet, eller andra livräddande initiativ för Shelter Cats, uppmuntras att kolla in Jackson Galaxy Foundation-webbplatsen. Cat Pawsitive kommer att löpa till slutet av maj.

Inslagskung

«Ömsesidig räddning: Hur en tortie-kattunge tröstade en frisinnad tjej under sina sista dagar
En gatukatt som heter Bob nu tillgänglig på Amazon Instant Video »

3 kommentarer till Jackson Galaxy lanserar Cat Pawsitive Class 2017

Nancy D säger:

13 februari 2017 kl. 9:05

Vilken underbar idé att hjälpa alla katter, kudos till Jackson för att starta detta. Lycka till dig och de andra som hjälper dig kan detta expandera överallt, det finns katter som hjälper

Svar

Janine säger:

13 februari 2017 klockan 8:52

Det här är underbart

Svar

Safepetaven säger:

13 februari 2017 kl. 13:19

Låter som en win-win-win runt!

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Anaplasmosis in AnimalsAnaplasmosis in Animals

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore3 Anaplasmosis är en fästburen bakteriell infektion som vanligtvis bärs av hjortfästingar och överförs till hundar genom fästingbett. Kliniska tecken