Jack the Cat har hittats!

Jag kunde bara inte vänta tills vår veckotyheter avrundade för att dela denna nyhet med dig: Jack the Cat, som har saknats efter att ha undkommit sin låda i American Airlines bagageområde på JFK Airport för åtta veckor sedan, har gjort har hittats!

”American Airlines meddelar gärna att Jack the Cat har hittats säkert och väl på JFK Airport. Amerikanens team av flygplatsanställda har varit fokuserade på sökinsatsen sedan Jack flydde den 25 augusti 2011. Jack hittades i tullrummet och togs omedelbart av teammedlemmarna till en lokal veterinär. Veterinären har meddelat att Jack går bra för närvarande, ”ett uttalande på flygbolagets Facebook -sida läste.

Enligt statusuppdateringar på Jacks Facebook -sida skannades Jack och Micro Chip Company (24 timmars husdjursklocka) var den första som kontaktade ägaren Karen Pescoe. Jack hittades i American Airlines tullrum och fördes till en akut veterinär i Queens. Veterinären rapporterade till Karen att Jack är uttorkad och har tappat en god mängd vikt, även om hon sa att allt som övervägdes, han inte var i dålig form.

Två av medlemmarna i Jacks ”On the Ground” -team i New York kunde besöka Jack på sjukhuset och rapportera att han ser trött och smutsig ut, men att han är ljusögd. I en ny uppdatering på Jacks Facebook-sida rapporteras att Jack förväntas stanna på sjukhuset i 3-5 dagar. Han har leverlipidos, vilket kan uppstå när en katt inte har ätit på mer än några dagar. Han är på intravenösa vätskor och matas genom ett näsrör. Det finns all anledning att tro att Jack kommer att göra en fullständig återhämtning.

Enligt uttalandet som släppts av American Airlines kommer de att flyga Jack till Kalifornien för att återförena honom med sin ägare och hans bror Barry så snart Jack är tillräckligt bra för att resa.

Timmar efter att Jack förlorades startade Karens syster en Facebook -sida för Jack, som delades av tusentals människor. Jacks försvinnande skapade stor medieuppmärksamhet. Just den senaste helgen organiserade Jacks vänner Jack the Cat Awareness Day med målet att informera de 37 000 anställda på JFK Airport att Jack fortfarande saknades.

Det verkar som om medvetenhetskampanjen har lönat sig. Och enligt Bonnie, en av Jacks ‘New York -vänner, “fick de redan samtal i morse för information och intervjuer om Jack från ABC News, 1010 segrar, NBC News och MSNBC.”

Jack kommer säkert att göra rubriknyheter igen – men den här gången, av en lycklig anledning. Jag kan inte vänta med att se det första fotot av Jack, återförenades med Karen och Barry.

Uppdatering: Som ett resultat av sökningen efter Jack hittades också andra katter runt JFK Airport. Tyvärr har flygplatsen en strikt politik att inte tillåta några katter. Dessa katter är nu i ett skydd med högt död i New York. Om du, eller någon du känner, kan hjälpa till att hitta dessa katter ett hem innan deras tid går ut, besök Jacks Facebook -sida och bläddra ner, de tillgängliga katterna listas tillsammans med foton. Catster listade också länkar till dessa katter i en uppdatering som publicerades tidigare idag.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Jack katten saknas fortfarande på JFK Airport

Jack the Cat är borta

Recension och Giveaway: Review of My Cat av Tanner Ringerud och Jack Shepherd

«Produktgranskning och giveaway: Cat Apparel från Three Dogz
Healing Stone Cat Collar: Natural Healing from Moder Earth »

15 kommentarer på Jack the Cat har hittats!

Jason säger:

7 november 2011 kl 12:40

Vilken sorglig dag för Jack när han nu har gått. Våra tankar tänker på den modiga sulan x

Svar

Pam säger:

28 oktober 2011 kl 02:21

Jag är så glad för Jack och hans människa! Jag hörde den här nyheten på NPR i morse, och jag ropade “Hurra!” Min egen katt heter Jack, så jag hade verkligen en speciell oro för JFK Jack!

Vänligen återhämta dig väl från din prövning, Jack, och komma hem till din mamma snart!

Svar

Montana säger:

26 oktober 2011 kl 22:24

Yay jack! Min familj har hållit bra tankar för dig. Ledsen att du gick igenom en så tuff tid! Bli frisk snart så att du kan gå hem till din mamma och bror. Jag är säker på att de har saknat dig så mycket som du har saknat dem!

Montana

Svar

Marilia säger:

26 oktober 2011 kl 18:53

Bra bra nyheter!

Svar

Anna säger:

26 oktober 2011 kl 16:35

Awwww det här är riktigt underbara nyheter !!!!! Jag är så glad att höra att stackars Jack äntligen hittades och han kommer äntligen att återförenas med sin familj! Jag hoppas verkligen att de andra kattungarna kommer att hitta kärleksfulla hem också, eftersom du sa att detta skulle vara ett så bra sätt att fira Jacks återkomst hem !!!

Svar

Ingrid säger:

26 oktober 2011 kl 18:52

Är det inte de bästa nyheterna, Anna?

Svar

Julia Williams säger:

26 oktober 2011 kl 14:36

Jag såg nyheterna igår kväll och var så glad !! Jag purar för att Jack ska göra en fullständig återhämtning så att han kan återförenas med Karen. Jag satsar på att det kommer att finnas nyhetsbesättningar som filmer den återföreningen, och förmodligen inte ett torrt öga i huset.

Svar

Ingrid säger:

26 oktober 2011 kl 18:52

Jag tror att du har rätt, Julia – det här går till GEnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Leo vs veterinärenLeo vs veterinären

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore2 Innan vi tog hem hem visste vi att han skulle komma hem med sin första omgång av skott, och