Sleep Running Pet Dog

Det här inlägget kan bestå av affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som påpekas i det här inlägget.
Du har antagligen sett din husdjursdrömma i sömnen. Jag vinkar ofta här Linus eller får den tillfälliga sparken i ansiktet från Stetson när han försöker springa i sömnen. Men har du någonsin sett en verklig sömnkörning? En som står upp och faktiskt börjar springa i sömnen. Oavsett om du har eller inte har sett en sömn som kör husdjurshund måste du kolla in den här videon av Bizkit the Sleep Running Dog:
Bizkit den sömnande hunden

Jag bevittnade detta för första gången förra veckan på min iPhone. Under Hockey Lockeroom Talk var alla ett surr om Bizkit Sleep Running Dog. Jag var tvungen att se det så på ett ögonblick slog jag på min iPhone, klickade på YouTube -knappen och det var Bizkit som körde in i väggen.
Mina rekommendationer för Bizkits -ägare: Låt honom inte sova i ett rum där det finns brytbara föremål.
Går eller går din husdjurs sömn eller springer?
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – bäst för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa husdjurstopp som vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa husdjurshundgods som vi gillar: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guide husdjurvalpar.
Bästa färska husdjursmat vi gillar: bondens husdjurshund – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk husdjurshundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på ditt första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post