Försöker du hitta ett skräddarsydd husdjurshus?

Detta inlägg kan bestå av anslutna länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som påpekas i det här inlägget.
En av mina vänner har arbetat för ett arkitektfirma det senaste året eller så, men han har nyligen haft klåda för att designa skräddarsydda husdjurshus. Vi brukade alltid ha husdjurshus för våra familjehundar hemma. Tyvärr, eftersom jag bor i en liten lägenhet med bara en uteplats har jag inte haft lyxen att få ett husdjurshus, än mindre ett skräddarsydd husdjurshus för mina lurviga vänner (förhoppningsvis kommer det att förändras när jag söker för att få ett hus med en stor trädgård).
Jag stannade vid min arkitekturväns hus häromdagen och fick en första hand på en av hans skräddarsydda husdjurshusprototyper. Min flickväns föräldrarhund, Yuki hade till och med chansen att testa Drive This Doggy hem.
Anpassad hantverkare husdjurshus
Jag tror inte att han har namn på dessa hus ännu så vi kommer bara att ringa prototyp 1 The Craftsman Pet Dog House.
Yuki -test som kör husdjurshuset

Jej, det är vår vän Yuki som testar en av verandorna på denna lilla bostad. Det ser ganska bekväm ut!
En annan vinkel på detta husdjurshus här är en annan vinkel i samma hus … och samma hund … den här gången övar en sit-stay. Du kan se på insidan det finns en fantastisk liten doggy -säng för att hålla din lilla kompis avkopplande och varm.
Från sidohantverkaren Pet Dog House. Jag är inte så säker på vad prissättningen kommer att vara på dessa skräddarsydda husdjurshus, men jag är säker på att du kan arbeta med prissättning med designern.
Jag har försökt hitta ett nytt hem (ett mänskligt hem som är) i några år nu och jag gillar verkligen arkitekturen för detta hantverkare husdjurshus (jag har faktiskt kolla in Eichler Homes). Förhoppningsvis om jag kan hitta det perfekta Eichler-hemmet kan jag beställa min kompis för att designa ett försköna mitten av århundradets moderna Eichler Doggy-hem för Stetson, Linus och Adelle. Första saker först … Jag måste hitta ett nytt hem för mig och doggies. Önska oss lycka till!

Försöker du hitta ett skräddarsydd husdjurshus? Om så är fallet, låt oss veta vad du försöker hitta i kommentaravsnittet nedan. Vad tycker ni om dessa skräddarsydda hantverkare doggy hem? Har du redan ett husdjurshus för dina lurviga vänner?
Uppdatering: Vi hörde att prissättningen kommer att vara någonstans mellan $ 400-600 beroende på storleken på din hund. Här är några mycket fler bilder av detta husdjurshus. Dessutom gjorde jag några uppdateringar av inlägget eftersom det utan tvekan är en hantverkare Bungalow Style Pet Dog House.
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – bäst för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa husdjurstopp som vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa husdjurshundgods som vi gillar: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guide husdjurvalpar.
Bästa färska husdjursmat vi gillar: bondens husdjurshund – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk husdjurshundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på ditt första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post